tisdag, januari 09, 2018

På jobbet igen

Ja nu är i sanning lovet slut (alltså det "lov" då jag skrev en C-uppsats i pedagogik samt ledde tre yogapass, vilket i och för sig är väldigt kul. C-uppsatsskrivande är den totala motsatsen till kul, det är djupt deprimerande).

Jag är på mina olika jobb, som fortfarande är fyra till antalet – Rufs, där man sitter högt uppe och ser hur solen sakta går ner innan arbetsdagen är slut – skolan, frilansandet samt yogalärar-jobbet, men under detta år kommer vissa jobb att troppa av och inga nya tillkomma. Jag ska vara lärare och yogalärare, och kanske frilansa en smula, om det är ett offer I can't refuse. Då alltså ett erbjudande som innebär b-e-t-a-l-n-i-n-g för det man gör, för det man gör proffsigt dessutom eftersom man råkar ha ganska rejält med erfarenhet bör tilläggas. Måndag började skolan, sedan hej hopp till Rufs, jobba på 4 timmar, hej hopp hem och laga broccolisoppa, hej hopp iväg i kylan och köra ett drop-in-pass vid Zinken och så hem igen, äta fläskkotletter och se på Bron och rasa i säng. Sova mellan elva och halv sju, upp och dricka kaffe, träna hela serien och gå med medhavd frukost till Rufs. Här är jag hela dagen.

Sedan ska jag gå hem och läsa andras uppsatser, kolla en massa på tv och läsa böcker och göra sånt som vanliga människor gör. De som har fri tid när de inte jobbar.

Etiketter: , , ,

eXTReMe Tracker