lördag, december 30, 2017

Där satt den

Glömde förresten skriva att jag tog ett litet brejk i onsdags och begav mig ihop med sonen till Riche, där JM var med diverse av henne inbjudna. Sonen tog en cola i Lilla baren och drog sen, jag följde honom till 55an, och själv var jag hemma vid 23 och fortsatte skrivandet torsdag. Och fredag, men då blev det faktiskt tid för lite annat: vid halv två var avslutande diskussionen klar, dotter och jag promenerade mot banken längs Hornsgatan, på vägen skulle hon köpa en cola för att sätta igång sitt nya kort som vi till sist fick med den sega julhelgs-posten (hon tappade ju sin plånbok när gran inköptes), men vips så slog hon koden fel tre gånger och det upptäckte vi på banken för då var det helt nya oanvända kortet spärrat och jag blev så otroligt frusterad och arg och hon gick hem och ville inte vara mer med mig.

Jag fick vandra själv till bibblan och lämna tillbaka en bok, samt vidare mot Ringen och Åhléns där jag satte lite sprätt på mina presentkort, tråkiga saker som vardagssmink jag behövde men också present till C, en brödskärbräda och fint salt, för huslycka eftersom hon på fredagen bjöd på födelsedagsfest men också en inflyttningsfest i sin nya parvilla i Gamla Enskede, mycket fint hus tycker jag, och nu får hon plats med sin M och deras barn med andra föräldrar. För övrigt gick jag hem efter shopping och satte mig med dottern och loggade in och loggade in och försökte installera och hell-raisa för att få igång andra bankfunktioner, fick sitta med support i en halvtimme men till sist, till sist hade dottern åtminstone inlogg. Kortet måste komma med seg nyårshelgspost så det kommer dröja.

Sonen följde med mig till Gamla Enskede, mama-kompis A var där men inte med B till sonens förtret, men vi fick god lax och kollade in huset. En känd person kom, till sonens förtjusning, men sedan åkte han hem – igen följde jag honom till tuben så han var hemma före 21. Själv var jag kvar och babblade och drack vin, glad som jag var att jag hade skrivit sista bokstaven i min uppsats, hurra! Och kom hem först kring 2. Men jag la mig, sov till 10, var kraftigt trött under dagen men korrläste ändå uppsatsen och hittade diverse ting. Jag följer alltså fortfarande mitt schema. Men så fick jag ett tråkigt uppdrag: köpa bubbel till nyårsmidddag, denna den värsta dagen av alla att gå till Systemet, och gick före F och barnen till Hornstull. Lång kö, men jag kunde läsa uppsatsen under tiden.

Därifrån raka vägen till Mart och Nat, för att titta in lilla nyfödda R. Vi fikade bullar och lussebullar och drack kaffe, det var lite kalabalik som det är med små barn, dottern stack och shoppade med kompis, och vi andra handlade på vägen hem. Därhemma läste jag det sista och nu. Nu ska jag lägga in mina redigerings-saker. Sen kanske jag vågar skicka uppsatsen. Eller kanske inte.

Etiketter: , , ,

eXTReMe Tracker