tisdag, januari 02, 2018

Ett nytt bättre år har börjat

Det har blivit ett nytt år och det som hänt senaste dagarna är att
1. Jag skickade in min uppsats den 30, vidd 22-tiden på kvällen, till handledare.
2. Nyårsaftons dag gick F och jag en lång promenad kring Årstaviken, lustigt nog mötte vi C och M som jag var på fest hos den 29 i Gamla Enskede
3. Dottern gjorde vaniljkola och jag lagade en sockerkaka med maräng som blev helt sönderbränd, så jag fick börja om och göra en kladdkaka. Plus att jag gjorde hemlagade pizzor som barnen åt, vi fick med oss dotterns kompis M som också skulle sova kvar.
4. Vi stack till JD och P och firade nyår, där var H och senare kom Ps bror med fru, direkt från Stadsteatern där de gjort My Fair Lady. Vi gick igenom året som gått och förhoppningar för framtiden, åt god fiskgryta med efterrätt och barnen lekte i mini-bion under tiden (lekte=kollade på telefoner och snap-chattade med mera), sedan upp på balkongen och där blev klockan plötsligt tolv, vi drack bubbel och firade det nya året. 2018, som jag redan vet kommer att bli ett så mycket bättre år än det slitiga 2017.
5. Vi blev kvar en stund men tjejerna stack hem och vi strax efter dem, sonen ville också hem. Lite tv-tittande innan vi somnade kring halv tre.
6. Vaknade vid 10.30 på nyårsdagen och läste om hela 2017 i bloggen här, försökte få en sammanfattande känsla av året, för jag vet att det var ganska bra fast alldeles för mycket att göra. Kanske summerar jag 2017 sen. Annars inte många knop, gjorde våfflor till barnen, ärtsoppa till mig själv, yogade de stående hemma på vardagsrumsgolvet, lagade väldigt goda tacos med fin-köttfärs från Över-Aspa, åt det, såg Glow och en ny tv-serie som heter Manhunter om Unabombaren. Var inte ute en sekund.
7. Somnade ganska tidigt och vaknade nyss, även om Fs telefon ringde 7.59 för någon leverantör ville veta om en sak hade levererats. Det är vardag igen. Och jag vågar inte öppna mejlen för att se vilken feedback jag fick på uppsatsen. Vill absolut inte jobba mer med den. Vill inte.

Etiketter: , , , ,

eXTReMe Tracker